Effektiv avveckling av maskiner & inventarier med Blinto

Att anlita Blinto under er avvecklingsprocess ger er bästa möjliga förutsättningar att realisera era tillgångars värde och maximera intäkterna. Våra erfarna mäklare ser till att ni får rätt marknadsvärde för era maskiner, inventarier och andra kvarvarande tillgångar i bolaget. Allt hanteras med stor diskretion, där enbart den framgångsrika budgivaren informeras om säljarens identitet.

VI SAMARBETAR MED LEDANDE VARUMÄRKEN

Varför välja Blinto vid företagsavveckling?

Att engagera Blinto i er avvecklingsprocess ger er tillgång till marknadsledande expertis för att framgångsrikt omsätta era tillgångar till likvida medel. Vi har inte bara kunskapen att rättvist värdera era tillgångar tillsammans med er, utan även förmågan att effektivt och smidigt leda en försäljningsprocess under avveckling.

Vi ser inte bara till att ni erhåller rätt betalt, utan även att hela försäljningsprocessen blir så friktionsfri som möjligt för alla inblandade parter.

Vi värdesätter transparens men balanserar detta med nödvändig diskretion. Genom vår metod där enbart den bästa budgivaren informeras om säljarens identitet, kan vi säkerställa både skydd av er information och en konkurrenskraftig budgivningsprocess.

Med Blinto vid er sida under avvecklingsprocessen, kombinerar vi branschinsikt, erfarenhet och ett outtröttligt engagemang för att leverera lösningar som passar era specifika behov. Ni kan lita på att Blinto kommer att maximera värdet av era tillgångar vid avveckling.

Så går det till

 • Kontakta oss
  Du tilldelas en personlig mäklare som leder dig genom hela processen. Allt medan du fokuserar på din verksamhet.
 • Dokumentation
  Vi dokumenterar med bild, video och text. Tillsammans sätter vi ett marknadsmässigt pris för att maximera bud och budgivare.
 • Auktion
  Vi säljer ditt objekt medan det finns på plats hos dig. Dina objekt marknadsförs på Blinto.se samt brett i både svenska och internationella kanaler.
 • Leverans/Avhämtning
  Köparen kommer och hämtar objektet på plats hos dig först när objektet är betalt.
 • Pengar på kontot
  Snabb och säker utbetalning görs när auktionen är avslutad och objektet är hämtat.
Vid avveckling är det många detaljer att tänka på. Vi på Blinto avlastar er genom att hantera avyttringen av era maskiner och fordon. Med vår expertis ser vi till att processen flyter smidigt, och att ni erhåller rätt marknadspris för era tillgångar, så att ni kan fokusera på de viktigare delarna av avvecklingen.
Anton Gustafsson
Storkundsansvarig
Anton Gustafsson Blinto

Ta kontakt med oss idag!

Frågor och svar om avveckling

När du använder Blinto.se som förmedlare vid försäljning av dina maskiner och tillgångar i verksamheten får du hjälp av kunniga auktionsmäklare och servicepersonal. Vi sköter allt från dokumentation till nödvändiga administrativa delar av din försäljning. Med vårt auktionsförfarande får du alltid bra betalt och vi sköter hela processen åt dig.

Att använda vår tjänst för din försäljning är helt kostnadsfritt om objekten inte skulle bli sålda. Vid en försäljning tar vi ut en procentuell provision baserad på försäljningspriset.

Att sälja på auktion är en relativt snabb försäljningsprocess där auktionerna pågår mellan 7 till 10 dagar som standard. Efter att auktionen avslutas sker upphämtning av köparen inom 10 dagar om inte annat avtalats innan auktionen påbörjats.

Vill du veta mer?

Ange uppgifterna i formuläret, så återkommer vi snart för att diskutera din kommande försäljning.

Contact Form General

Hur når vi dig?