Vi hjälper till att sälja maskiner & inventarier vid konkurs

Att ta hjälp av Blinto för er konkursförsäljning ger er bästa förutsättningar att få en framgångsrik försäljning och maximera intäkterna för konkursboet. Våra kunniga mäklare hjälper er att få rätt betalt för era maskiner, inventarier och andra tillgångar som finns kvar i bolaget. Givetvis görs detta under diskreta former, där endast vinnaren av budgivningen får information om vem säljaren är. 

VI SAMARBETAR MED LEDANDE VARUMÄRKEN

Hur kan vi hjälpa till vid konkurs?

Att engagera Blinto i er konkursförsäljning ger er de bästa möjliga förutsättningarna för att uppnå en framgångsrik försäljning och maximalt utnyttja det finansiella värdet av ert konkursbo. Vår expertis ligger i att inte bara förstå värdet av era fysiska tillgångar, men också att navigera den komplicerade processen av konkursförsäljning med integritet och effektivitet.

Vi arbetar inte bara för att säkerställa att ni får rätt betalt för era tillgångar, utan också för att processen genomförs med minsta möjliga störning för alla inblandade parter.

Vi strävar efter en transparent men samtidigt diskret försäljningsprocess. Genom att använda en metod där endast vinnaren av budgivningen får information om vem säljaren är, kan vi garantera skydd av er information. Detta tillvägagångssätt hjälper också till att upprätthålla en konkurrenskraftig och rättvis budgivning, vilket ytterligare förstärker potentialen för ett högt slutligt försäljningspris.

Blinto är här för att hjälpa er navigera igenom denna utmanande period. Vi kombinerar vår branschkunskap, vår erfarenhet och vårt engagemang för serviceexcellens för att erbjuda en skräddarsydd lösning som möter era specifika behov. Med Blinto vid er sida, kan ni vara säkra på att ni får bästa möjliga resultat från er konkursförsäljning.

Så går det till

 • Kontakta oss
  Du tilldelas en personlig mäklare som leder dig genom hela processen. Allt medan du fokuserar på din verksamhet.
 • Dokumentation
  Vi dokumenterar med bild, video och text. Tillsammans sätter vi ett marknadsmässigt pris för att maximera bud och budgivare.
 • Auktion
  Vi säljer ditt objekt medan det finns på plats hos dig. Dina objekt marknadsförs på Blinto.se samt brett i både svenska och internationella kanaler.
 • Leverans/Avhämtning
  Köparen kommer och hämtar objektet på plats hos dig först när objektet är betalt.
 • Pengar på kontot
  Snabb och säker utbetalning görs när auktionen är avslutad och objektet är hämtat.
Vi på Blinto tar hand om allt det praktiska som rör era maskiner och fordon vid en konkursauktion. Vi hjälper er på ett snabbt och smidigt vis få ett marknadspris för era objekt så ni kan få likvida medel snabbare!
Magnus Åhlund
Storkundsansvarig
Magnus Åhlund Blinto

Ta kontakt med oss idag!

Frågor och svar och konkursauktioner

Våra auktionsmäklare har stor erfarenhet av konkursförsäljningar och är en professionell partner med stor kunskap om både er situation och typ av objekt. Era objekt marknadsförs för att maximera intresset både i Sverige och internationellt.

Våra kunniga mäklare kommer tillsammans med er att fastställa ett rättvist och konkurrenskraftigt pris för tillgångarna för att maximera intäkterna.

Blinto tar ut en provisioner på försäljningen av objekten procentuellt baserat på försäljningspriset.

Objekten auktioneras ut på blinto.se från 7 till 10 dagar. Upphämtning sker sedan av köparen på angiven plats inom 14 dagar om inget annat avtalats i förväg.

Vill du veta mer?

Ange uppgifterna i formuläret, så återkommer vi snart för att diskutera din kommande försäljning.

Contact Form General

Hur når vi dig?