Vi hjälper till med värdering och försäljning av dödsbo

Att ta hjälp av Blinto när ni står inför uppgiften att hantera ett dödsbo ger er de bästa förutsättningarna för en smidig och respektfull process. Våra erfarna mäklare säkerställer att objekten i boet värderas rättvist och säljs till bästa möjliga pris. All kommunikation och försäljning hanteras med den diskretion och känslighet som situationen kräver.

VI SAMARBETAR MED LEDANDE VARUMÄRKEN

Hur kan vi assistera i hanteringen av dödsbo?

Att engagera Blinto i processen med dödsboet ger er trygghet och kunskap. Vår expertis ligger inte bara i värdering av fysiska tillgångar utan även i att navigera i den känsliga processen av dödsbohantering med omtanke och professionalism.

Vi säkerställer inte bara att objekten i boet säljs till rätt pris, utan också att hela processen genomförs smidigt och utan onödiga påfrestningar för de anhöriga.

Vi prioriterar en öppen men samtidigt respektfull försäljningsprocess. Vi garanterar skydd av all personlig information och ser till att endast köparen får information om säljarens identitet. Denna metod säkerställer en rättvis budgivning, vilket kan leda till bättre slutpriser.

Blinto finns här för att stötta er genom denna emotionella period. Med vår omfattande erfarenhet, djupa branschkunskap och engagemang för hög servicenivå, erbjuder vi en skräddarsydd lösning för era specifika behov. Med Blinto som partner kan ni känna er trygga och säkra på att dödsboet hanteras med största möjliga omsorg.

Så går det till

 • Kontakta oss
  Du tilldelas en personlig mäklare som leder dig genom hela processen. Allt medan du fokuserar på din verksamhet.
 • Dokumentation
  Vi dokumenterar med bild, video och text. Tillsammans sätter vi ett marknadsmässigt pris för att maximera bud och budgivare.
 • Auktion
  Vi säljer ditt objekt medan det finns på plats hos dig. Dina objekt marknadsförs på Blinto.se samt brett i både svenska och internationella kanaler.
 • Leverans/Avhämtning
  Köparen kommer och hämtar objektet på plats hos dig först när objektet är betalt.
 • Pengar på kontot
  Snabb och säker utbetalning görs när auktionen är avslutad och objektet är hämtat.
Vid en bortgång blir hanteringen av ett dödsbo ofta en emotionell och komplex process. På Blinto avlastar vi er med största omsorg, och ser till att era maskiner och fordon avyttras med respekt och till rätt marknadspris. Ni kan lita på oss i dessa stunder, och vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för er.
Anton Gustafsson
Storkundsansvarig
Anton Gustafsson Blinto

Ta kontakt med oss idag!

Frågor och svar kring dödsbo

Att fastställa ett korrekt värde på tillgångarna är viktigt för att kunna sätta rätt pris och maximera intäkterna från försäljningen. Våra kunniga auktionsmäklare hjälper er göra en värdering som ligger i linje med marknadspris och sätter tillsammans med er reservationspriser där ni känner er nöjda.

Ett reservationspris är det lägsta priset ni som säljare kan tänka er att släppa objektet för. Skulle reservationspriset inte uppnås sköter er lokala auktionsmäklare förhandlingarna med högste budgivare åt er.

Blintos förmedlingstjänst är helt kostnadsfri om ett objekt inte skulle bli sålt. Skulle objektet säljas tar Blinto ut en procentuell provision baserad på försäljningspriset. För fullständig prislista klicka här!

Tiden det tar att sälja tillgångarna kan variera något och era objekt auktioneras ut under 7 till 10 dagar.

Det kan finnas olika dokument som krävs för att sälja vissa tillgångar, till exempel registreringsbevis för fordon eller intyg för ägarskap.

Vill du veta mer?

Ange uppgifterna i formuläret, så återkommer vi snart för att diskutera din kommande försäljning.

Contact Form General

Hur når vi dig?